Крипто – DOGE, LRC, OXT & AMP

Здравейте отново,

Нека не задълбаваме в това, че съм нередовен и пиша от дъжд на вятър и то само ако е пълнолуние, а може би само ако е 26то число от месеца? Кой знае.

Информирам всички Ви така, както бих информирал и приятелите си. Така е, информирам ги и си комуникираме почти толкова редовно, колкото пиша тук.

Цените бяха несъобразени с желанията ми, покачваха се и повече падаха. А дали не беше и отчайващо положението в един момент? -Не, защото съм готов да загубя всичко.

Цените паднаха с близо 60%, а това би могло да се приеме като крах на инвестицията ми в крипто! Бих могъл да се откажа във всеки един момент. А всъщност решението ми беше още по-добро, а именно, че е необходимо просто да почакам. Казах си, че е време да оставя телефона за момент и да не проверявам състоянието на портфейла си в крипто сферата. Мина известен период, като бих казал, че цялата история се препокрива с времето, което аз пропуснах да пиша тук. Не съм писал с ясна визия и цел, че няма смисъл да задълбавам в кратки случки и малко поуки. Поуки едва ли и ще видите, но можете да извлечете от историята ми.

Минаха няколко месеца, наистина не съм ги броил, но вероятно са около два. Инвестицията стоеше, процентите вървяха, но както казах по-горе все надолу. Отварям аз приложението на Revolut преди няколко дни и какво да видя? Виждам аз, че всъщност монетата е обърнала другата си страна. Цените се покачили достатъчно, че да могат да породят усмивка в безчувствената ми визия последно време.

Процентите се бяха покачили толкова, че бях на загуба едва 3%, всъщност загубите ми бяха стигнали около 65-70%, но това беше върхово преживяване. Не всички валути ме изтеглиха на печалба, но всъщност беше достатъчно, че да взема положителния знак в графиката ми.

След като излезнах на почти печалба, както бих назовал тази загуба от само 3%, то аз реших, че е време да инвестирам в още една валута. Тогава добавих към портфолиото си от валути и тази последна, която всъщност е AMP. Купих известно количество и сега ще продължа да чакам.

По-важното всъщност е какво планирам да направя. Планирам да не тегля усвоения ръст, а да чакам още месец-два, за да видим как ще се развие пазара. Ако разбира се видя някакво свръх покачване, то аз няма да чакам, а ще ги издърпам. В противен случай просто ще виждаме от време на време нещо написано тук, независимо дали ще е печалба или загуба.

До скоро, приятели!

Нещо което научих и бих искал да споделя е, че ако не рискувате, то няма и да видите полза или вреда от Вашия опит. Затова Ви съветвам, опитвайте. Опитите водят до провал или успех, надявам се на много провали и по някой друг успех, защото това е всичко от, което се нуждаем.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s