Ден “n”, перфектен за инвестиция

Пренесох се в свят, който инвестицията е позната на малки и големи. Аз съм в най-малката сфера съдейки по инвестиционните ми възможности, реализации и печалба съответно.

Последната ми инвестиция беше в Spotify и Nio, които са доста готини варианти за инвестиция, но не успяха да оправдаят очакванията ми за прираст. Дълго време ми отне чакането, докато стигнат висока цена за да мога да ги продам на минимална загуба от $3 или около 1% в моя случай. Непоносимо чувство, но все пак е било винаги в мислите ми, че ще се случи.

Какво следва? Малко наблюдения, повече мислене и до тогава съм пуснал в Spotify още една надежда, която бих и обяснил на малкото читатели, които имам тук.

Spotify е доста голяма компания, която всеки знае и почти всеки плаща за да слуша музика без прекъсване или са опитали, защото музиката е доста голяма част от ежедневието ни. Не знам дали са много тези, които разчитат на алтернативни методи за музика, но аз слушам точно от тази платформа.

В момента каква е цената? >> $236.68

Каква беше цената преди седмица, месец и 6 месеца? >>седмица: $243.50; месец: $231.27; 6 месеца: $332.86

Това обнадеждава инвестицията ми. Цифрите говорят, че би трябвало да не бъркам и да печеля с тази инвестиция, която съм направил.

До скоро, приятели, споделяйте, за да видят и останалите, че инвестицията не е страшна!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s